Monday, December 13, 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah : spoiler edition

poster ni aku buat sendiri.. *tipuuuuuu*

Assalamualaikum wrbt.

Buah epal di atas peti
Nasik lemak makcik siti norbayah sold out lagi
Memang kami berkecil hati
Kami dah tunggu dari pagi

Jual ikan di tepian mandi
Terpandang betis uncle benggali
Kalau berminat nak tengok movie
Sila tonton cerita ini

kahkahkahkahkah

lama dol aku tak berpantun
i think im loosing my touch
cheeeewwwwaaaahhh~

AHAH!

Seperti judul di atas
Bagi sesiapa yang belum tengok cerita tersebut dan terbaca post aku ni..
Padan muka aku ucapkan berserta maaf yang tak bersempadan..
Kali ni aku nak "pecah lobang" cerita ni, 
supaya bila korang tengok nanti tak rasa seronok sangat macam yang aku rasa semalam..

HAHAHAHAHA!

Kali ni Encik Mamat Khalid dah pandai bermain dengan efek-efek komputer

Kali ni Awie memang mantap sebagai seorang hero

Kali ni jalan cerita memang simple, tapi ade plot2 yang tak kemas contohnya,
semasa rahsia kematian Cik Ning... ups.. ye betol.. Cik Nin tu dah meninggal sebenarnye..
Ayu dalam ceghite tu pun dah mati..
HAHAHAHA

Si Johan Raja Lawak pun mantop macam biasa, ada satu part masa die tengah berak, Kak Limah kacau dan terus die lari tak pakai seluar. Sampai kat warung Pak Sabit iaitu ayah kepada arwah Cik Nin, die pakai tudung saji je untuk cover die punye "anu".
HAHAHA

Eh.. by the way.. ada tak aku bagitau yang Kak Limah tu bukan hantu sebenarnye, Kak Limah tu gile, anak die hantar die pergi rumah orang sakit mental tapi die lari balik rumah balik..
sebab tu laaaa judul cerita ni Hantu Kak Limah Balik Rumah!
HAHAHAHA

Haaa ape lagi.. pegi la tengok.. syiok woooo..
semalam aku gelak sampai kaki naik atas seat orang depan tuuu..
harini nak tengok Ngangkung pulak,
esok aku nak PECAH LOBANG cerite ngangkung plak
biar korang rasa tak best
HAHAHAHA


"ha.. ce cite.. ce cite.." 
(ha.. cuba cerita.. cuba cerita..)
antara skrip yang buat aku gastrik


Sekian, harap maklum
Salam Alaykum
(^^)


9 comments:

syazwan fikri said...

Hahahaha damnnn. meh aku spoilkan ngangkung lak utk ko mau? XD.......

Fairy-Me said...

ngankung kan, ngangkung kan, lawak jugakkk... nanti kan.. anak sam kan.. tiba2 berjalan2. sam plak dapat selendang warna merah yang buat dia taksub. smpi mcm lupa diri...nanti dia menang loteriiiii!

ahaha..
amacam spoiler ak. :P

::SunnySunshine:: said...

ahaha..

TIDAAAAAAAAAAKKKKKKKK!!!
TIDAAAAAAAKKK!!!!

(*.*)

Ms Nur Mizly said...

hahaha....memang hantu betoi ang ni mousee......aku baru nak p tengok lusa. x macam thrill lak aku???? Ngokss. samdolss!!

Ai3n Ameen said...

mmg lawak dow crite nih . klu ko naik kaki , aku da nk sepak kepale mamat seblah aku sbb tetibe menjerit cam pompuan . . terkejot punye hal . hahaha . rase nk pi 2nd round pon ade .

pak jancbit said...

uiiiiii...pjgnye kopek....hahahahahah...( tp ko perasan x yg kopek tu cam ape sbnanye?....haha..aku tau ape yg ko pikir...)

ngangkung x seseronok antu kak limah wei....

::SunnySunshine:: said...

kahkahkah..

aien: jgn tgk 2 kali la.. best moments kne sekali je.. (^^)

pak janc-a-bit: kakakaka.. yang itu nang naaaakkk.. sengal wei.. hadoiii.. terbaik la..

*mane ade aku pikir lain.. aku dah baik.. kahkah.. uiii.. panjangnyeeee... hahaha..

scha_10 said...

hahahaha...part yg tu korang mmg suka eyh..jup lg aku nk belog sal ni gak ah...huahua :p

::SunnySunshine:: said...

hahaha... tu abg jankbit ko yg suke sangat..