Friday, June 17, 2011

Reblog Friday : Garisan Pikap

Asslamualaikum wrbt.

Cilok dari http://www.zawaj.com



Gua tak berapa ada idea hari ni. 
Jadi gua buat senarai 10 pikap line muslimin yang gua kutip dari 
yang mana toqreemaow juga telah meREBLOG juga dari laman Twitter 
 #PickUpLineMuslimin


  1. "Assalamualaikum, tak jawab berdosa."
  2. "Saya akan sentuh awak di tempat yang takkan membatalkan wudhu' awak, iaitu hati.
  3. "Telah masuk waktu solat fardhu Asar (16:37) bagi kawasan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur & yg sewaktu dengannya"
  4. "Rukun nikah ada lima: Aqad, wali, dua orang saksi, saya dan awak."
  5. "Nur Kasih the movie tinggal couple seat je, awak ok ke?"
  6. "Tak perlu takut dengan JAIS, mereka pun makhluk seperti kita.
  7. "Kahwinlah dengan Pak Aji, Insyallah selamat dunia akhirat"
  8. "Saya memang hari-hari doa agar dapat Hidayah." (Boleh guna jika awek nama Hidayah je)
  9. "Saya mayor foursquare Masjid Shah Alam
  10. "Bapak awak pengganas ke? pasal awak memang meletup."

Sekian,
Salam alaykum

*terima kasih kepada pencipta "Copy and Paste"



5 comments:

Si BungaPopI said...

no.10 sgt offensive okay.

mOUSEy said...

setujuuuuu.. =P

Ai3n Ameen said...

xpaham lah no.6 tuh . aku kn LAMPI

mOUSEy said...

u know wut aien.. aku pun tak faham.. tapi aku gelak je bace.. ngee..

Ai3n Ameen said...

huk aloh . hahahaha . sabo jew la .