Thursday, August 19, 2010

Facebook Activated! Yeah!

Facebook dah diplaster balik
Assalamualaikum wrbt.

Hey hey! Hehehe aku dah on balik facebook.. Sebab?

1. Sebab aku nak cabar diri aku membataskan pergaulan secara maya.

2. Sebab aku rindu kawan-kawan.

3. Sebab HATTA kata aku kesunyian. Kuang asam.  TAPI time kasih. Aku pun rase camtu.

SO bermula esok! Aku nak cari JODOH! 
Semoga dipertemukan dengan seseorang yang CANTIK HATINYA.
Ameen.

Sekian! Mouse melaporkan dari Seri Office!
 Kembali bersosial! Salam alaykum!

14 comments:

scha_10 said...

hahaha..poyo lh lu ni..bru 2 bln lebih dh activate..tau pn lu sunyi..konon2 macho ah xde fb..hihihi :p

*bila nk blanja buka puasa ni?

::SunnySunshine:: said...

haha.. eh dah 2 bulan lebih ek? tak prasan plak.. bukan setakat sunyi.. wa kurang kasih sayang siap.. ngee..

"time berbuka la.. takkan time lunch.."

scha_10 said...

hahaha...misi mencari jodoh ah ni ;p gOOd luck!

mintak ko blanja laa..eleh..nk corner2 lak..kedek :p lalalala~

Anonymous said...

HAHHAHAHAHAHA!activate sbelum beday, nmpk sgttt..
slamat mencarik jodoh~

Melissa Mjb said...

kau sebenarnye nak org wish birthday ramai2 dekat kau kan kan kan? it's too obvious mouse. kau adalah manusia yg tak berpegang pada prinsip! okay, aku over. happy birthday mouse!

::SunnySunshine:: said...

HEHE.. tak la.. aku pun ingat-ingat lupa besday aku.. well.. dah lama tak celebrate besday.. sob sob.. =p

::SunnySunshine:: said...

eh lupe.. TERIMA KASIH! (^.^)

Anonymous said...

kau nk aku wat celebration tuk kau ke?....panggil org ramai2, ckp ade mkn2.....pastu mintak la sorg rm10...caiya x?...

::SunnySunshine:: said...

hehe.. aku tak sampai ati nak komen kat facebook ko punye wish tu.. takut panjang huraian die.. udah-udah le janckie chan.. dah setahun lebih dah kejadian tu.. lupekan la takuk yang lama.. halalkanlah makan minum arwah.. tak baik dikenang terlalu lama.. nanti hangus urat ketin..

Melissa Mjb said...

mouse: urat KETIN ke urat KETING?

::SunnySunshine:: said...

urat ketin la.. kat seksyen tujuh ade kedai sup urat ketin.. g la rase.. sedap woooo...

Anonymous said...

mentang2 ko da tmbh ag setahun dlm usia, sedap2 je ckp org tu da arwah..x baik mematikan org yg belum mati....

mimiesarry said...

deactivate,cancel account la.
tak paham betol.

::SunnySunshine:: said...

tak payah faham sgt la dol.. bukan kuar exam mane2.. durh..