Monday, August 15, 2011

Pandang Slag

Assalamualaikum wrbt.

Ini gambar wa edit sendiri pakai photoshop, nak amik wa tadahal.

Dulu zaman sekolah mesti lu orang penah kena sound sebab pandang slag kat senior kan?
Wa penah.

Dulu masa sekolah mesti lu orang penah sound junior sebab pandang slag kat lu orang kan?
Wa tak penah.

Wa rasa orang yang takleh kena pandang slag ni adalah orang yang kurang keyakinan diri.

Tapi kadang-kadang ada rasa hangen dan tak senang duduk jugak.
You know, someone staring at u like ur the only 'thing' to see.
sangat tidak selesa kan.

Lain la kalau that someone is ur partner in love/hate/crime ke kan.
Tak la kesah sangat kena stare.
At least partner, kira kenal la kan.

Kalo mak ayah pandang slag pun wa boleh jugak terima.
Mesti ada sumting wrong punya la kalau mak ayah dah pandang slag, 
potong kek la kalau takde.

Wa bukan suka pandang slag.
Cuma kadang-kadang wa tertenung lu orang lama sikit dari biasa.
Mungkin sebab lu orang agak menarik or just weird.
Takkan tu pun nak angen, kan?

Oh well,
Sebenarnya wa cite pasal pandang slag ni sebab semalam wa pandang slag kat bulan.
Wa rasa macam baru je dua tiga hari bulan tu bentuk sabit.
Semalam dah macam bulat debab plak.
Orang puasa makin kurus, 
dia makin bulat.
Awak ni, comel la Cik Bulan.

Humm.
Cik Bulan!, semalam wa tenung lu sampai wa ngantuk.
Kalau lu kecik ati.
Wa mintak maaf.
Jangan hempap wa ok.

Sekian,
salam alaykum.


2 comments:

Si BungaPopI said...

HAHAHAHAHAHA. gamba.

mOUSEy said...

ehehehehehe. FANA.