Friday, July 15, 2011

Liverpool Asia Tour 2011 : Mouse Session

Assalamualaikum wrbt.

HARINI cerita banyak tak guna.
SEBAB harini aku kena prepara khutbah.
khekehehe.. memain je laa..
alaaa.. APTB..

EH.. nak riak sikit..
semalam gua pegi tengok team fevret gua Liverpool.
Training session je.
Tapi wa suka dan eksaited habes.

Bawah ni aku kongsikan 64 KEPING
 gambar-gambar kegembiraan aku bersama korang.
Ayuh! Kita gembira bersama!
YNWA!

Ini aku, mousey bergaya kan? hehehe

Ini plak hana ngn panadol.. aku tumpang kete dorang.
Time kasih ye kengkawan.
Ni org Malaysia panggil Ode. Kat Manchester org panggil Mohd Afiq Amsyar.  
Ini gambar masa kitorang baru sampai. Sebok en banner tu nak amik gambar ngn kitorang. Hufh!
Ini lagi satu gambar gua bergaya dengan jersi Liverpool, dan shades KA.
Ini panadol tengah usya awek.
Ini panadol kena usya ngn awek dia.
Ini panadol down sebab takleh usya awek, dan beratur 2 jam.
Ini lori hantu yang panadol terbalikkan sebagai tanda melawan.
Ini Boy dan Juan Enginez. Pejuang sejati The Reds.
"kami pohon beringin ada pontianak punya fans, bukan lalang ada belalang punya fans..."
WOW!
Ini gaya lepas Charlie Adam score masa training. Gila powerful left kick dia.
Masa ni Kenny Dalglish tengah marah Ngog
"apo la Ngok sgt kau nie.. den jual an kang.."
Two thumbs up untuk sesi training bersama Mouse.
"eh.. superman!"
kata Panadol

"bukan la.. itu Dirk Kuyt.."
tegur Hana, bengis.
Nampak brader yang tunjuk ketiak tu?
itu penyokong Manchester United.
Kennnnnnnnyyyyyyy!
Ini masa Ian Rush cakap "apa khaber Malaysia"
kami jawab "Baeyeeekkk!"


Sekian,
salam alaykum.


*Rugi wooo sapa tak tengok. Oh lupa, tadi aku kate 64 keping kan. well, i lied. sorry.

4 comments:

Dhum_Dahij said...

chehh..jeles syiall...xpe xkecewa sgt...sbb Gerrard xde, Torres xde...haha

mOUSEy said...

Pebende torres ni... hahaha..

hana said...

hahahaha..kelakar blog u

mOUSEy said...

semua ni dibuat dengan muka garang.. susah kan nak percaya.. YNWA. =P