Tuesday, November 16, 2010

AMAN

CROWS ZERO


ASSALAMUALAIKUM wrbt


1. Hari ni aku mengantuk. 
2. Semalam layan cite CROWS ZERO.
3. Cite ni layan.
4. Nasib baik DVD cetak rompak yang dicetak menggunakan disc original tu sangkut.
5. Kalau tak sangkut, sampai episod ke-4 la aku layan.
6. Sekali lagi, cite ni layan.
7. Abes RM24 duit aku, Boi KATA nak bayar balik separuh sebab layan sama-sama, tapi aku tak rasa camtu.
8. Itu je aku nak cakap, aku boring, arini sume orang dah start cuti. 
9. Aku tinggal sorang, balik kang aku nak sambung layan CROWS ZERO.


"Aku suruh dia pilih tadi doh.."
"Aku suruh die pilih CROWS ZERO atau aku.."
"Die pilih CROWS ZERO.."
"Aku tak penting doh.."

lantak korang la.. kalau buat camtu depan aku.. aku baling botol..

sEKIAn

SALAM ALAYKUM



4 comments:

kenjanc said...

da smpi ke-4 ek?...bwk dtg pinjam..

scha_10 said...

hahahahahaha...aku tau sgt skrip bwh tu...bongok sial..dorng ingt dorng kt new york ke ape dok cium2 tepi jln..haish..

genji said...

yer la..boi kata iyerrrrr

::SunnySunshine:: said...

kenjanc : poie boli la.. perlis jauh..

scha : aku nak buat trend baru.. sape buat camtu rejam guna botol plastik..

kanji: lebih baik diperlakukan dari diperkatakan..