Tuesday, August 3, 2010

Facebook Deactivated! Yeah!

This is what you get... wink* wink* wink*


Assalamualaikum wrbt.

Tadi aku dah deactivate account FB aku. But guess what, sekali log in terus active balik. Haha.

1. But then of course aku deactivate balik.

2. But why? aku pun tak berapa sure. But then maybe sebab aku nak rasa. I want to experience this, letting go of something that is important to me, something that not everybody would do. something people say i cant do.

3. Anyway, ada apa dengan Facebook? hohoho.. what will life be like if i were to only use e-mails and blogs. Its Fun to think about. Thats it then. Just hoping i wouldnt spend much time on blogspot either so i wouldnt have to delete my blogspot account too. Then it will be only me and my phone. Hey, letters would be nice too kan? haha.. maybe someday u guys would send me postcards instead.

Sekian dari saya.
Semoga dengan ini kehidupan akan menjadi lebih baik dan lebih diberkati.
(aku tak kata FB tak bagus.. takda makna tersirat ok..)

Sungai Sarawak direntasi bot
Sungguh terkenang gadis kek lapis
Kalau ada tersalah sebut
Mungkin saya terlupa nak tapis.

p/s: startting to miss all your status.. waaaaaaaa!!!! (*.^)

5 comments:

scha_10 said...

wahhhh...kenapakah begitu mouse...sedih apabila kawan berkurang dlm fb..hehe..do keep in touch here blogger boy ;)

::SunnySunshine:: said...

huaha.. aku rase banyak sgt masa aku abes kat fb la.. maybe aku 'berehat FB' sekejap kot.. nanti aku dah boring aku sambung la balik.. hee..

Anonymous said...

1. xkesa la ko active or deactive ko punye FB account bro . .

2. yg penting ko punye blog active , that's important to me as ur kipas-susah mati .

3. haha .

salam tulus ikhlas,
Aien

gadis carlsberg said...

x dapat la saya nk tatap wajah2 awak yg cute tu....

::SunnySunshine:: said...

ayien: ade perasaan yang sangat seronok dalam hati bila ada yang menjadi kipas susah mati.. hoho.. aien! ko die-hard-fan aku yang pertama! hehehehe..

gadis carlsberg: lebih baik menatap wajah ibu.. kerana dengan itu akan mendapat pahala yang lebih besar..